INTERIEUR & STYLING PORTFOLIO

Gymzaal RE-styling gemeente Bergeijk

De gymzaal van gemeente Bergeijk was hoognodig aan een RE-styling toe.
Er moesten nieuwe (binnen) deuren en kozijnen in komen, de kleedkamers en douches moesten worden vernieuwd en de gymzaal had een opfris beurt nodig. Met deze vraag kwam de gemeente bij Len aan. De vraag hoe de kleuren het beste te combineren werd neergelegd bij Len. Nadat er een moodboard werd gemaakt heeft de commissie akkoord gegeven op de kleur- / materiaal keuzes en is alles in gang gezet, zodat de bouwploegen het allemaal konden verwezenlijken.

Het resultaat een vernieuwde gymzaal met een 'speelse' en frisse look.
 

Reactie van de klant

"Dankzij de creativiteit en ideeën van Len heeft basisschool de Zonnesteen weer de beschikking over een gymzaal met een frisse look. Len heeft de vraag van de gemeente Bergeijk, het creëren van een frisse uitstraling, perfect vertaald naar de praktijksituatie."

Gemeente Bergeijk

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op