Na jaren bezig te zijn geweest met vergunningen, kwam het moment eindelijk daar.
Het droomhuis kon gerealiseerd worden. Na allereerst een architect gekozen te hebben werd er ook contact gelegd met een interieurontwerpster. De klik tussen de klant en Len was er direct.
Een 1e 3D tekening werd uitgewerkt om een goed beeld te krijgen van de nieuwe ruimte. De sfeer die erin verwerkt werd sprak de klant onmiddellijk aan. De warme en toch moderne sfeer was een hele grote wens van de klant en zagen ze terug in het ontwerp.
Het traject werd constant aangescherpt en besproken, door nauw samen te werken werd het echt hun droomhuis. De sfeer en het concept werd bewaakt door Len, zodat de gehele sfeer in de woning op elkaar aan zou sluiten. Van 3D ontwerp, lichtplan, kleuren-materialen keuzes, stoffering voorstel en maatwerk meubilair uiteindelijk ook samen het meubilair uitgezocht. Als laatste de styling voorzien om alles compleet te maken.
Klant tevreden en Len ook.

 

Reactie van de klant
"Lenneke Kuijken, een spontane vlotte meid, ze sprak ons meteen aan.
Door haar enthousiasme is het realiseren van ons huis GEWELDIG geweest!


Twijfels die iedereen heeft met het moeten maken van keuzes tijdens een bouw of verbouwing neemt Lenneke direct weg, door goed te luisteren en te kijken naar eigen wensen.
Met vragen e.d. kun je altijd bij haar terecht. Ze heeft ons van het begin tot het einde geholpen om onze woning eigen te maken.
Door de afstyling worden echt alle puntjes op de i gezet.
Kortom een echte aanrader en een ZEER tevreden gevoel."

"Lenneke nogmaals bedankt!"

Groetjes Jan en Jolanda

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer