Een nieuwe locatie voor Burgmans & Alewijns in Bergeijk.
Nadat de architect de verbouwingstekeningen uitgewerkt had voor het betreffende kantoorpand werd Len erbij gehaald.
Er moesten nogal wat keuzes gemaakt worden voor kleuren / materialen, type vloer en plafonds, maar ook moest er nieuw meubilair komen.
De klant had zelf al een idee qua uitstraling en wilde graag een industriƫle, maar wel warme look. Tevens hadden ze een fantastische oude meterkast die ze graag als Eye-catcher wilde gebruiken.
Met deze eisen en wensen is Len aan de slag gegaan. Allereerst volgde er een moodboard waarop de nieuwe sfeer aan de klant getoond werd in combinatie met een eerste indelingsplan. Duidelijk werd dat er een kantoortuin zou ontstaan, welke voorzien moest zijn van 6 werkplekken en wat kasten voor opslag. De werkplekken werden per 2 gesitueerd waardoor er "eilanden" ontstonden en deze zouden nog beter geaccentueerd worden als boven deze werkplekken ook nog eens verlaagde plafonds als accent zouden dienen. De plantenbakken dienen als extra sfeer en tevens afscherming van deze "eilanden". De oude meterkast werd centraal gesitueerd op de lange wand en komt door de oude stenen visual nog beter tot zijn recht.
In de verdere ruimtes is ook gebruik gemaakt van visuals die allen te maken hebben met de branche waarin Burgmans & Alewijns zich bevindt.
Je kunt wel zien door het mooie gebruik van (accent) lampen en de diversiteit hiervan dat Burgmans & Alewijns zich bezig houdt met elektra werkzaamheden.
Een geslaagd project dus!

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer