Al jarenlang maakt LEN het ontwerp voor de beursstand van meubel fabrikant Nouvion, voor de Internationale Interieurvakbeurs IMM in Keulen. Welke begin januari plaats vindt.

Allereerst komen we hiervoor samen met de klant om de wensen voor de nieuwe beurs stand te bespreken. Vervolgens gaan we verder met brainstormen en werken onze ideeën uit in ruwe schetsen met een eerste ‘MOODBOARD’ voor de sfeer richting. Dit 1e sfeer voorstel met de schetsen leggen we voor bij de klant en samen met de marketingafdeling bespreken we de eerste opzet. Na deze ‘sparsessie’ werken we de 1eschetsen verder uit en vertalen we dit naar een compleet plan. We vertalen de ontwerpplannen dan naar definitieve plannen, waaronder o.a. een kleuren- en materialenplan, een lichtplan, een indelingsplan, wandenplan en maatwerk tekeningen. Nadat dit alles gereed is gaan we verder met de laatste regelzaken voor signing en de inkoop van de stylingproducten om de stand geheel in sfeer vorm te geven.

We zorgen dat de uitgewerkte tekeningen op tijd bij de standbouwers zijn, zodat deze tussen kerst en oudjaar al kunnen beginnen met opbouwen van de beursstand in Keulen. We houden daarbij nauw contact zodat alles volgens plan verloopt. De dag voordat de beurs wordt geopend, verzorgen wij ter plaatste in Keulen de styling, zodat alles helemaal gereed en in de juiste sfeer setting staat.

LEN Interieur begeleidt dit project van de eerste schets tot en met de kussentjes in de bank, zo kunnen we de klant maximaal ontzorgen en houden we de lijntjes kort.

Getoonde foto's zijn van de beurs op 11 januari 2020.  

 

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer