Tijdens het intake gesprek heeft de opdrachtgever zijn eisen en wensen kenbaar gemaakt, met deze gegevens kon Len aan de slag.

Het ontwerp is uitgewerkt middels een 3D interieurontwerp en een moodboard, hierna zijn het kleurenplan, verlichtingsplan en meubelplan verder uitgewerkt en is de definitieve vloer en gordijn keuze vastgelegd. Een totaal interieurontwerp om een 'aangename' sfeer te creƫren in een 'onaangename' situatie.

Reactie van de klant
''Huiselijk, sfeervol en warm, realiseren binnen het door ons gestelde budget en in een tijdspanne van 6 weken, dat was de opdracht die wij aan Len gaven voor de realisatie van ons Uitvaarthuis.
Een omgeving waar mensen zich thuis voelen en rust vinden om een laatste groet te brengen aan een dierbaar iemand.
Len was vooral inspirerend, flexibel en gericht op onze wensen. Ze ging planmatig te werk en elke fase werd uitgebreid besproken en voorzien van een toelichting.

En of Len geslaagd is in haar opdracht? Meer dan dat, getuige de vele positieve reacties die wij kregen tijdens de open dagen. Werkelijk iedereen was enthousiast over het gerealiseerde concept.
Een opmerkelijke uitspraak van een bezoeker was: 'Nu ben ik niet bang meer voor de dood, zoveel warmte, sfeer en uitstraling heb ik nog maar zelden gezien'
Wij sluiten ons hier graag bij aan"


Bart en Ria Sesink
Bart Sesink uitvaartverzorging

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer