INTERIEUR DESIGN

Len maakt het interieur waar u van droomt! Luisterend naar uw wensen gaat Len aan de slag om uw droom interieur te creëren. Met creatieve input en verfrissende ideeën maakt Len uw ontwerp op maat. Onderstaande onderdelen kunnen hier deel van uit maken.

Een interieurontwerp komt het beste tot zijn recht als er een 3D-ontwerp uitgewerkt wordt. Zo ziet u het beste hoe de ruimte eruit komt te zien en hoe alles op elkaar afgestemd is. Zeker bij verbouwing of nieuwbouw geeft dit een duidelijk beeld, aangezien u de ‘nieuwe’ ruimte nog niet kent. Zelfs maatwerk wordt meteen in uw ontwerp verwerkt.

Ook een 2D ontwerpplan kan voldoende zijn. Zeker als u de ruimte al goed kent. Een 2D ontwerpplan geeft een duidelijk beeld van de inrichting en is erg overzichtelijk.

Met behulp van het 2 of 3D ontwerpplan kan uw lichtplan gemaakt worden. Zonder indelingsplan (2D) kan er geen lichtplan gemaakt worden. Uw lichtplan wordt opgedeeld in de categorieën basis-verlichting, accent-verlichting, sfeer-verlichting en werk-verlichtring. Deze categorieën verlichting kunnen ook worden gecombineerd en vormen samen uw lichtplan. 

Een lichtplan is erg belangrijk en kan uw ruimte een andere dimensie geven, zeker de moeite waard om dit goed te bekijken.

Het gebruik van kleuren en materialen in uw ruimte is zeer bepalend voor de sfeer. Nog belangrijker is om dit goed op elkaar af te stemmen, zodat er een compleet geheel ontstaat.

Het kleur & materialenplan geeft het gebruik van alle kleuren & materialen aan in uw ruimte, van vloer tot wanden en plafonds. Zelfs de stoffering en materialen van uw meubels worden bepaald.

Op zoek naar uw droommeubel? Maatwerk meubels ontworpen naar uw wensen, met de creatieve input van Len.

Dit kan één meubelstuk zijn of een complete inrichting zoals een keuken, badkamer, balie of kastenwand.

 

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op