INTERIEUR ADVIES

Met een paar verrassende aandachtspunten kan uw ruimte er al compleet anders uit zien! Bij interieuradvies worden de eventuele knelpunten van uw pand & interieur besproken. Door het toepassen van onze kennis op uw interieur kunnen we de ruimte beter benutten en eventueel voorzien van een nieuwe look. Een interieuradvies wordt bij u op locatie gegeven.

Een Interieuradvies 'aan huis' wordt al gegeven vanaf €130 en zal ongeveer 1,5 uur duren.
Indien u een uitgebreider gesprek wenst is dit natuurlijk mogelijk.

Tijdens dit advies kunnen onderstaande aspecten van uw interieur aan bod komen.

“Wij hebben een interieur advies gehad voor onze woonkamer en keuken, dit was echt heel leuk, Lenneke heeft kleuren laten zien voor de muren waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, maar het is zo mooi geworden. En met een paar veranderingen hebben we een heel ander huis gekregen. Ook heeft Lenneke de decoratie mee uitgezocht, wij zijn er erg blij mee”

Piet en Jose van Hoof uit Luyksgestel

“Wauw Lenneke wat een goed advies! We hebben de muren grijs laten schilderen. Het is heel mooi geworden! Een super verandering, veel knusser, bedankt voor je advies!”

Suus van Rijswijck uit Eersel

Het is belangrijk dat uw meubels goed tot hun recht komen in de ruimte. Hiervoor zijn zowel de ruimte, indeling, kleur en het materiaal gebruik van belang.

Alles wordt op elkaar afgestemd, gemengd met uw stijl en de kijk van Len!

Verlichting zorgt voor sfeer in de ruimte. De plaats van de verlichting is erg belangrijk om zowel rust als sfeer te creëren, maar ook zeker van belang is het functionele licht.

U kunt ook voor een lichtplan kiezen, er wordt dan een compleet verlichtingsplan voor de ruimte gemaakt.

Kijk hiervoor bij interieurdesign.

Kleuradvies kan voor een complete metamorfose zorgen in uw woning. Maar ook voor de receptie of kantine van uw bedrijf kan dit een sfeermaker zijn. Zelfs het exterieur van uw pand kan voorzien worden van een kleuradvies.

Met kleuradvies creëert u een compleet andere sfeer in uw ruimte of een totaal nieuwe look aan de buitenzijde van het pand. Dit kan een uitgesproken kleur zijn, die de strategie van uw bedrijf beter tot zijn recht laat komen of een huiselijke, warme sfeer geven in uw woonkamer.

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op