INTERIEUR STYLING

Een interieur is pas af als de styling is afgestemd op het ontwerp. Als u echter geen complete verbouwing voor ogen heeft, kan "RESTYLING" voor een compleet andere sfeer zorgen. Denk hierbij aan een gezellige sfeer van uw woonkamer, maar ook aan een frisse inrichting van uw bedrijfspand. Dit kan Len creëren door gebruik te maken van styling en decoratie materiaal, welke door Len kan worden ingekocht (personal shopping).

Na uw compleet nieuwe interieurontwerp /-advies mag natuurlijk het laatste (heel belangrijke) deel niet ontbreken → de styling!

"Een interieur is pas af als de styling compleet is,,

Len kan de styling van uw ruimte compleet verzorgen inclusief de inkoop van materialen. Met een vooraf afgesproken budget komt u niet voor verrassingen te staan.

Met styling wordt sfeer toegevoegd aan uw ruimte. Mist u sfeer? Bel dan snel voor een afspraak!

De eerste indruk is van cruciaal belang! Zo ook bij de entree van uw bedrijfspand of de etalage van uw winkel. Bij uw bedrijf kan het van belang zijn dat uw huisstijl terug komt in het interieur. Uw klant zal dit dan beslist herkennen.

Bij uw winkel is het erg belangrijk dat er ‘triggering’ plaats vindt wanneer een potentiële klant langs de etalage loopt. Daarom is het goed om tijdig te wisselen van opstelling en styling om klanten steeds opnieuw te verbazen.

Len verzorgt graag uw decoratie en stylings-materiaal. Natuurlijk kan zij ook werken met door u aangeleverde materialen.

In tegenstelling tot een entree of etalage gaat het bij fotografie styling om iets anders. Met de camerapositie en uw visie als uitgangspunt kan Len een juiste setting voor uw merk of product creëren.

De foto’s worden vaak voor reclame uitingen gebruikt. Met het beeld moet een zo duidelijk mogelijke sfeer van uw product worden weergegeven.

De missie bij fotografie styling ''Met één blik uw potentiële klant in de greep te hebben,,

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op