INTERIEUR & STYLING PORTFOLIO

Interieur ontwerp voetbalkantine Terlo

De voetbal kantine van v.v. Terlo was erg verouderd. Met de hulp van een flinke groep vrijwilligers hebben ze er een geheel vernieuwde en grotere kantine van gemaakt.
Het interieur is compleet ontworpen door Len, hierin zijn kleurgebruik, materialisatie, maatwerk en de indeling meegenomen. 
Een landelijk, modern, frisse, en toch warme look is het resultaat.
In de kleedkamers heeft Len het tegelwerk en kleurgebruik geadviseerd, de kleuren samenstelling van het exterieur is ook afkomstig van Len.

 

Reactie van de klant

''Bij de plaatselijke voetbaltrots hebben we op een geweldige manier mogen samenwerken met Len. We stonden voor een enorme metamorfose van onze sport accomodatie.
Samen met Len en JvD Keukens werden ideeën besproken. Len werkte het complete ontwerp in 3D uit en gaf een presentatie tijdens de ledenvergadering
waarmee we meteen iedereen enthousiast op één lijn kregen. Zeer knap, want zie maar eens verschillende generaties en geslachten op één lijn te krijgen. 
Als bestuur is het ideaal werken met een professional want haar mening werd geaccepteerd en er ontstond geen discussie. Het mooiste was dat mensen, die normaal zijn eigen weg koerste,
voortaan zeiden; je moet Len bellen want we haar mening nodig. Tot op de dag van vandaag beleven we nog steeds veel plezier aan onze accomodatie en krijgen we bijna wekelijks complimenten
van mensen die ons sportpark bezoeken."

Marc Verhoeven
voorzitter v.v. Terlo

 

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op