Vaak zijn slechts een paar kleine ingrepen voldoende om uw interieur een boost te geven. We luisteren goed naar uw wensen en met onze kennis en ervaring vertalen wij dat in soms maar kleine aanpassingen maar altijd met pakkend resultaat. Een interieuradvies wordt bij u op locatie gegeven.

Zo’n Interieuradvies 'aan huis' wordt al gegeven vanaf €199,- en zal ongeveer 2 uur duren. Indien u een uitgebreider gesprek wenst is dit natuurlijk mogelijk.

Afhankelijk van uw wensen kunnen ook verlichting, kleurgebruik, inrichting en adviezen over meubilering en stoffering dan onderdeel van ons advies zijn. Indien gewenst kan LEN zorgen voor aanschaf van de interieurelementen die in het advies omschreven worden.

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Interieur ontwerp

Len maakt het interieur waar u van droomt! Luisterend naar uw wensen gaat Len aan de slag om uw droom interieur te creëren. Met creatieve input en verfrissende ideeën maakt Len uw ontwerp op maat.

Alles over ontwerp

Interieur styling

Een interieur is pas af als de styling is afgestemd op het ontwerp. Als u echter geen complete verbouwing voor ogen heeft, kan "RESTYLING" voor een compleet andere sfeer zorgen. Denk hierbij aan een gezellige sfeer van uw woonkamer, maar ook aan een frisse inrichting van uw bedrijfspand.

Meer styling

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts