Voor ieder type styling dé oplossing

Heerlijk ontspannen in de slaapkamer, lang tafelen in de eetkamer tot geconcentreerd werken in de werkkamer. De juiste styling zorgt ervoor dat de ruimte 'klopt'! Len werkt met een groot scala aan leveranciers en kan daarom een diversiteit van producten en stylen aanbieden.

Styling is de finishing touch. Zelfs indien niet gekozen wordt voor een flinke metamorfose kunnen kleine interieur elementen de sfeer van een ruimte aangenaam wijzigen. Bijvoorbeeld de entree van een bedrijfspand kan zijn mogelijk kille karakter met de juiste styling inruilen voor een minder zakelijke sfeer. En omgekeerd natuurlijk ook: een te rommelige “huiselijke” ambiance veranderen in een frisse en gepast zakelijke sfeer. Net wat u als opdrachtgever voor ogen hebt.

Bij fotografiestyling wordt een omgeving gecreëerd die uw merk of product tijdens de productfotografie in de juiste sfeer en beleving plaatst. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden dus dat beeld moet goed zijn. LEN kent als geen ander deze wet.

Retail- of winkelstyling is bedoeld om uw bedrijf zich te laten onderscheiden in de markt. Het oog van de mogelijke klant moet getrokken worden door een perfect beeld dat laat zien wat u aanbiedt in een aangename en verrassende setting. Regelmatig wijzigen en vernieuwen van deze opstelling toont de dynamiek van uw onderneming en maakt uw klant nieuwsgierig.

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Interieur advies

Met een paar verrassende aandachtspunten kan uw ruimte er al compleet anders uit zien! Bij interieuradvies worden de eventuele knelpunten van uw pand & interieur besproken. Door het toepassen van onze kennis op uw interieur kunnen we de ruimte beter benutten en eventueel voorzien van een nieuwe look.

Meer over advies

Interieur ontwerp

Len maakt het interieur waar u van droomt! Luisterend naar uw wensen gaat Len aan de slag om uw droom interieur te creëren. Met creatieve input en verfrissende ideeën maakt Len uw ontwerp op maat.

Alles over ontwerp

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts