INTERIEUR & STYLING PORTFOLIO

Schippers Bladel

Het hoofdkantoor van Schippers Bladel heeft een RE-styling gehad. Beginnend met de kantoren, hier zijn grote visuals gebruikt van dieren die horen bij de diverse afdelingen / divisies. 
Door gebruik te maken van deze grote wandposters krijg je direct sfeer en is het ook meteen duidelijk in welke afdeling je bent.

Vervolgens was de showroom aan de beurt, dit is het middelpunt van de kantoren.
Men gaat hier vaak zitten met collega's of klanten om een kleine bespreking te voeren, maar ook om te werken.
Door de open uitstraling van de showroom kan dit ook prima. De stoelen kleuren combinatie is een afgeleide van de reclame campagne die zij voeren.

Als laatste was de coachingsruimte aan de beurt;
De opdracht hier luidde "een inspiratie volle kamer waar men zich prettig voelt, maar waar aan de andere kant ook heel hard gewerkt moet worden om jezelf te kunnen verbeteren". Tijdens het intake gesprek kwamen er zaken aan bod die verwerkt moesten worden in de ruimte, zodat ze dit konden gebruiken als trainingsdoeleinden. Len is toen aan de slag gegaan met een 3D ontwerp, nadat deze werd goedgekeurd zijn we gaan 'finetunen' en zijn alle zaken in gang gezet.

Len heeft voor bovenstaande het ontwerp en kleur keuzes / materialen uitgezocht, maar ook de regie in handen gehad om de klant zo goed mogelijk te ontlasten. Als laatste heeft Len de styling gedaan, zodat er een passende sfeer in de diverse ruimtes zit.


Reactie van de klant

''Sinds enkele jaren hebben wij Len als onze huisstyliste. Dit tot grote tevredenheid.
Het grote voordeel is dat Len kostenbewust is met een geweldig resultaat."

Mark Schippers

Afbeelding galerij

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek

Neem hiervoor contact op