Een totale verbouwing van het paviljoen van tennisvereniging T.O.S. in Bergeijk.

Allereerst werden er compleet nieuwe kleedkamers gebouwd, waarbij Len de kleuren en materialisatie uitgezocht heeft.
Daarna was de kantine aan de beurt, hierin is een 3D interieurontwerp uitgewerkt met daarbij een nieuw ontwerp voor de bar meegenomen.

Een nieuw, fris en kleurrijk interieur is het resultaat. Deze sfeer heeft door het gehele pand dezelfde uitstraling, zowel het interieur als naar buiten toe.

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ te letters over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts