Complete Restyling van de zaal en toiletgroep van Cafezaal Sint Joris.

Met het oog op de toekomst van Sint Joris 2.0 was het nodig om het een en ander te vernieuwen. Door het toepassen van 'slimme' en akoestische scheidingswanden zijn de zalen multifunctioneel inzetbaar. De vernieuwde sfeer met een industriële, huiselijke en warme look is doorgevoerd vanuit het begin van de zaal en de loungeruimte tot de toiletten. Door diverse vloeren, lampen, kleuren, materialen en visuals te gebruiken is er voldoende dynamiek. De visuals geven een eigenheid van Sint Joris aan waarbij je jezelf tussen de bierketels waant. Er is zelfs een stukje oud Zeelst terug te vinden. Len heeft hierin meegedacht vanuit de eerste ontwerpschets naar de uitwerking op de werkvloer tot en met de laatste finetuning en styling. 

 

Reactie van de klant:

Sinds 1991 runnen wij Sint Joris en hadden al een paar verbouwingen in de jaren achter de rug, we wilden dat dit jaar weer en hadden daarbij goede inspiratie nodig van onszelf en van een deskundige partij.

We hadden Len ingeschakeld en toen we haar ontwerp op papier zagen waren we meteen enthousiast, dit kwam ook door de presentaties van haar op groot scherm. Met een paar aanpassingen en extra wensen vanuit onze kant is het resultaat fantastisch geworden.

Onze zaal  voor feesten partijen is nu tijdloos en kan zo nog enkele jaren mee, we krijgen ook allemaal mooie complimenten hoe het eruit ziet.

Dus hartelijk dank Team Len!!

Ton en Janny van Keulen

Cafe Zaal Sint Joris

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts