Een nieuwbouw gedeelte aan het huidige kantoorpand van Coppens in Westerhoven zorgde voor een nieuwe visie.
Deze visie is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving, de sfeer staat mooi in contrast met het product van Coppens. De muur naast de trap geeft deze sfeer meteen duidelijk weer.

Reactie van de klant
''Ons kantoorpand was toe aan een grondige renovatie en uitbreiding, doelstelling was een pand creëren wat ons vakgebied en innovatieve karakter uitstraling geeft.
Het te renoveren gedeelte moest naadloos overlopen in de nieuwbouw en de verbouwing moest zorgen voor een prettige werkomgeving.
We waren bekend met Len's werk en hebben haar al snel betrokken bij onze bouwplannen.
Op advies van Len is de natuurlijke omgeving van het bedrijf gebruikt als inspiratiebron voor de materialen en inrichting. Dit heeft Len perfect weten te combineren met materialen uit ons vakgebied.

We zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen nog dagelijks complimenten van bezoekers."

Bas Coppens, Coppens Groep Westerhoven

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts