Een RE-styling met meer kleur en passie, een warm 'thuisgevoel' dat was de wens van de klant. De gehele woning was voorzien van betonstuc als basis. Heel erg fraai, maar weinig kleur en contrast.
 
De donkergroene kleur op de wanden van de benedenverdieping geeft meer expressie, zeker in combinatie met het behang van @artewalls. De meubels en styling maken het geheel wat luxer en geven een warme, krachtige sfeer. We creëerden een centrale speelplek voor de kinderen bij de woonkamer zodat ze fijn in de buurt zijn. Deze werd voorzien van maatwerk meubeltjes waarin al het speelgoed makkelijk opgeborgen kan worden.
 
We hebben de hele woning onder handen mogen nemen. Een 'doorloopruimte' op de eerste verdieping werd een schoenenkast en een bibliotheek voorzien van maatwerkmeubels waarin alle schoenen en boeken stijlvol opgeborgen kunnen worden. Alle slaapkamers kregen een eigen stijl, rekening houdend met de personen die er slapen. Ook werden de overloop en de gang beneden in de re-styling betrokken. De entree werd zelfs voorzien van een unieke handgemaakte voordeur.
 
 

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts