LEN'S STYLING BLOG

zondag, 30 augustus 2015 21:07

Back to work!

De vakantie is voorbij, de komkommertijd weer over en we gaan allemaal weer Back to Work!

Maar is het ook echt 'komkommertijd' tijdens de vakantie?
Voor mij is de vakantie altijd een inspiratiebron. Op vakantie slaan mijn gedachte helemaal op hol en zijn ze constant bezig met het maken van (nieuwe) plannen.
Een vakantie is dan ook altijd inspiratievol, aangezien ik dan volop ideeën op doe en weer nieuwe plannen ga smeden. Tijdens deze ideeën explosie maak ik notities en scheur ik afbeeldingen uit woonbladen, zodat ik later (als ik in rustiger vaarwater gekomen ben) met deze ideeën aan de slag kan gaan.

De enige valkuil hiervan is dat het na de vakantie weer Back to Work is en dat er van deze ideeën niet altijd meer wat terecht komt. Echter zijn er al een aantal lopende zaken die zeker uitgewerkt worden.

Zo werd ik tijdens de vakantie gebeld door het TV programma Lifestyle Experience die op zoek waren naar een styliste die uit kan leggen wat het vak van een styliste inhoud en wat deze zoal doen. Erg leuk zo'n telefoontje en ik voelde me ook best gevleid dat ze mij belde :)
Na wat regelwerk voor de film locatie (wordt gefilmd bij woonwinkel Groter in Wonen in Maastricht) is dit 1 van de plannen die ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Eind oktober is de opname en begin november kom ik op TV!
Meer informatie volgt later, maar ik wilde dit 'nieuwtje' graag alvast met jullie delen.

Ook ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de LadiesNight in Bergeijk met het thema 1001 nacht.
Vandaag nog ben ik op inkoop geweest voor leuke decoratie items op de stand van LEN.
De kiosk wordt een waar theehuis in het thema 1001 nacht en samen met Kringloop de Kempen neem ik de aankleding hiervan voor mijn rekening. Je komt toch ook wel even kijken?
Tijdens deze avond geef ik ook speed advies voor al je interieur vraagstukken. In 10 minuten tijd kun je al je vragen bij me kwijt en hoop ik je te kunnen inspireren met nieuwe ideeën.

Eind september staat LEN weer opnieuw op de markt tijdens het "PUUR GENIETEN" evenement wat door Wonen NU & StraX gehouden wordt op de markt in Bergeijk en in het voormalige ABN Amro pand op 't Hof.
Hiervoor dus volop bezig met de voorbereidingen, maar het wordt zeker een succes met meer dan 25 (Bergeijkse) deelnemers!
Houd de Facebook pagina van Wonen NU & StraX in de gaten voor meer informatie. https://www.facebook.com/wonennuenstrax 

De nieuwe plannen voor styling van woonwinkels, interieurontwerp opdrachten voor particulier en zakelijk liggen al klaar op mijn bureau, dus ik ga snel weer beginnen aan mijn 'normale' werk week.
Fijne werkweek iedereen! En voor degene die nog vakantie hebben, geniet er nog van!

Maar als jullie nu denken dat ik alleen maar aan het werk geweest ben hebben jullie het mis! Ik heb een heerlijke vakantie gehad met goed weer, fijne mensen en volop mogen genieten!!

Creatieve Styling groet,

Lenneke