LEN'S STYLING BLOG

woensdag, 06 augustus 2014 12:41

Styling met een zomers tintje

Haal de zomer naar binnen!

In de zomer periode willen we natuurlijk graag lekker lang buiten zitten. Maar die garantie hebben we helaas niet altijd in ons kikkerlandje. Daarom is het ook fijn om de zomer in je huis te creëren.

Gebruik hiervoor frisse, vrolijke kleuren en prints in kussens en decoratie. Leg kussens in de bank, gebruik bloemen in vrolijke glazen vaasjes en zet deze bij elkaar op een dienblad op je (salon)tafel. Alle combi's mogen, als het maar kleurrijk en vrolijk is. En natuurlijk het allerbelangrijkste, je moet het zelf erg mooi vinden!

Heb je toevallig nog een oud kastje van oma staan waarvan je niet weet wat ermee moet? Schilder het in een frisse, vrolijke zomer kleur en je woonkamer, hal of welke ruimte dan ook heeft meteen een zomerse boost. Een paar vaasjes met bloemetjes erop en klaar ben je.

Maak het buiten ook meteen gezellig, zo kun je binnen & buiten genieten van de zomer. Buiten kun je op je terras gebruik maken van verschillende soorten plantenbakken met vrolijk gekleurde bloemen, kruiden potjes en lantaarns. Maak ook gebruik van mooie kussens in je loungeset en sfeervolle lantaarns / kaarsen voor als het donker wordt. een heerlijk haardvuurtje is natuurlijk ook erg lekker om van te genieten als het 's avonds kouder wordt. Als je geen loungeset hebt, kun je deze zelf maken van pallets op elkaar en voorzien van een likje verf, met een paar grote kussens erop heb je een heerlijke loungeplek!

Succes met de 'zomer' Styling van je interieur & terras en een fijne nazomer!

Creatieve Styling groet,
Lenneke