Wie is LEN?

LEN is Lenneke Kuijken en Babs Hermans. Twee gedreven vrouwen die we graag even nader introduceren.

Lenneke

Lenneke startte in 2009 vanuit huis met LEN interieur. Na een studie aan St. Lucas en een aantal jaren werkervaring bij Habufa en FSkantoorinrichting leek het zelfstandig ondernemerschap een logische stap.

Zij is in staat voor particulier of bedrijf een interieur vorm te geven dat volledig voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en toch iets verrassends heeft. Dat is wat Lenneke belangrijk vindt: de special touch die het interieur duidelijk onderscheid en een eigen karakter geeft..

Sinds 2 jaar heeft Lenneke een geriefelijk kantoor annex inspiratieruimte waar ze de klant in alle rust kan ontvangen en adviseren. Lenneke verstaat de kunst om (voor een soms bescheiden budget) krachtige oplossingen te vinden en zo een wereld van goede smaak, warme intimiteit en sfeervolle ambiance te scheppen.

''Thuis met 2 kinderen, met een zwak voor chocola en regelmatig trimmend houdt Lenneke de geest fit en het hart gezond,,

 

 

Babs

Ook Babs heeft haar opleiding op het St. Lucas genoten. Babs kende Lenneke omdat ze stage liep bij de onderneming waarvoor LEN tezelfdertijd een aantal adviezen verzorgde. Toen LEN ruim een jaar geleden versterking zocht was de keuze snel gemaakt.

Met Babs krijg je gegarandeerd een smaakvol en op maat gesneden advies met de belangrijke LEN-touch. Geen standaard oplossing, geen 1000 in 1 voorstel, out-of-the-box is de basis om tot verrassende oplossingen te komen.

Babs heeft zelf een brede smaak en kan dus zowel particuliere als zakelijke klant zonder dogma’s begeleiden en adviseren.

''Zelf omschrijft ze zich als een bourgondisch avondmens. Maar met twee bokken als huisdier, voetballend op de zondag en soms luisterend naar foute muziek lijkt Babs meer dan dat te zijn,,

 

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts