De kantoor ruimtes van Brans metaal waren toe aan een RE-styling.
Hiervoor schakelde ze de hulp in van Len. Na een eerste kennismaking gesprek waarin de eisen / wensen van deze klant besproken zijn is er een offerte uitgewerkt. Na goedkeuring van deze offerte werden de eerste plannen uitgewerkt. In dit geval werd er een moodboard gemaakt om de sfeer te bepalen en duidelijk te vertalen naar de klant toe met daarbij een 2D indelingsplan met de kleuren - materialen toepassing en een meubilair voorstel.
De opdracht werd al snel goedgekeurd en na enkele kleine aanpassingen is alles in gang gezet. De interieurbouwer kreeg de juiste maatwerk tekeningen en de visuals die gebruikt zouden worden zijn op de wanden aangebracht. Als laatste nog de juiste lampen, meubilair en nieuwe stoelen geleverd via dealers waar Len mee samenwerkt en de RE-styling is compleet.

In dit project is gebruik gemaakt van de bestaande kantoor ruimtes; deuren, kozijnen, vloeren en de plafonds zijn behouden.
Wel zijn de kozijnen meegenomen in het vernieuwde schilderwerk. De indeling van de diverse kantoor ruimtes is ook aangepast met nieuw meubilair en in de spreekkamer is een compleet nieuwe vitrine kast - wand gekomen met de houtstrips van Teakwall.

 

Reactie van de klant
"Na modernisatie en optimalisatie van onze fabriekshal hadden we de wens om deze uitstraling door te zetten naar onze kantoorruimtes.
We hebben deze wens bij Len neergelegd, deze heeft zij vervolgens naar onze VOLLE tevredenheid uitgewerkt.
We zijn superblij met het eindresultaat!"


Yvette Brans
Brans Metaalbewerking B.V.

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer